Today.ua

Відомий астролог розповів, що чекає на Східну та Західну Україну у квітні 2022 року

За деякими даними, квітень може стати вирішальним у війні в Україні. Відомий астролог Макс Гордєєв зробив два розклади на картах Таро і розповів, що цього місяця чекає на Східну та Західну частин країни.

За словами експерта із зірок та екстрасенса, найбільше буде багата подіями саме Східна Україна. Карти кажуть, що саме там, у квітні 2022 року, пройдуть масові та сильні бої, які призведуть до звільнення багатьох міст з-під окупації російських військ.

"Квітень для них, можливо, не буде місяцем повного звільнення, але бої будуть знаковими, а деякі навіть наступальними", - наголосив астролог.

Західній Україні найбільше пощастить, там, за словами експерта, не станеться нічого небезпечного. Зважаючи на те, що західні міста знаходяться близько до кордону з Польщею, їх бомбити не будуть. І щоб не говорили у світі, і щоб не заявляв сам президент РФ, він не хоче вплутуватися у війну з Європою.

"Слід розуміти, що там проходить кордон із Польщею, а що б там не говорили і не думали, Росія не нападатиме на Польщу. Незважаючи на те, як РФ себе позиціонує, вона побоюється конфлікту з Євросоюзом", - зазначив Макс Гордєєв.

Нагадаємо, відомий астролог розповіла, коли в Україні скінчиться війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ