Today.ua

Відомий телеведучий вперше прокоментував інформацію про роман із Тіною Кароль

Українська поп-діва Тіна Кароль багато років одна виховує сина Веніаміна. Артистці часто приписують стосунки із знаменитими чоловіками. Один із них наважився розповісти правду про роман зі співачкою.

Про стосунки Тіни Кароль з актором та телеведучим Олександром Поповим заговорили після того, як вони стали ведучими бекстейджу та голдруму у шоу "Танці з зірками".

Артист вперше зважився прокоментувати чутки про свій роман із виконавицею та зізнався, що справді близько спілкується зі співачкою. Проте Олександр Попов категорично заявив, що його спілкування з Тіною Кароль обмежене виключно дружніми та робочими стосунками.

"Будь ласка, ні! Вона ікона українського шоу-бізнесу, а я... У мене ніколи не було проблем підійти до неї та заговорити. Після того, як я взяв у неї інтерв'ю, мені сказали: "Ти нормальний? Вона зазвичай нікому нічого не коментує", – розповів Олександр Попов.

Зазначимо, що Тіна Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра зберігає своє особисте життя таємно від широкого загалу. Співачці приписували романи з багатьма відомими чоловіками, проте офіційних підтверджень не було.

Нагадаємо, Тіна Кароль підігріла чутки про роман із Даном Баланом. Співачка зворушливо обнялася на сцені із молдавським артистом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ