Найсмачніший і корисний омлет виходить з яєць з кабачками і томатами. Готується таке блюдо дуже просто і швидко, впорається навіть дитина.
Кабачковий омлет з помідорами
Інгредієнти:
- 250 г кабачка
- 4 яйця
- 50 г твердого сиру
- сіль, перець за смаком
Для начинки:
- 2 помідора
- 0,3 пучка свіжої зелені
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Кабачок натріть на крупній тертці, складіть в глибоку миску. Віджимати не потрібно. Додайте до кабачка тертий сир і перемішайте. Окремо збийте яйця віночком до однорідності, залийте сир з кабачком. Посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте.
На дно розігрітій сковороди налийте трохи соняшникової олії без запаху. Викладіть і рівномірно розподіліть лопаткою сирно-кабачкову масу. Готуйте на невеликому вогні. Коржик повинен злегка підрум'яниться, потім переверніть за допомогою лопатки або просто накрийте кришкою і доведіть до готовності.
Поки смажиться омлет, наріжте кубиками томати, змішайте з рубаною зеленню і посоліть. Готовий кабачковий омлет перекладіть на тарілку, зверху розподіліть начинку і складіть корж навпіл.
Смачного!
Приготуйте також омлет з овочами в духовці. У вас вийде яскрава і смачна закуска на сніданок або до святкового столу.