Today.ua

Кабачковий омлет з помідорами за 10 хвилин: рецепт найсмачнішого й корисного сніданку

Найсмачніший і корисний омлет виходить з яєць з кабачками і томатами. Готується таке блюдо дуже просто і швидко, впорається навіть дитина.

Кабачковий омлет з помідорами

Інгредієнти:

Для начинки:

Спосіб приготування:

Кабачок натріть на крупній тертці, складіть в глибоку миску. Віджимати не потрібно. Додайте до кабачка тертий сир і перемішайте. Окремо збийте яйця віночком до однорідності, залийте сир з кабачком. Посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте.

На дно розігрітій сковороди налийте трохи соняшникової олії без запаху. Викладіть і рівномірно розподіліть лопаткою сирно-кабачкову масу. Готуйте на невеликому вогні. Коржик повинен злегка підрум'яниться, потім переверніть за допомогою лопатки або просто накрийте кришкою і доведіть до готовності.

Поки смажиться омлет, наріжте кубиками томати, змішайте з рубаною зеленню і посоліть. Готовий кабачковий омлет перекладіть на тарілку, зверху розподіліть начинку і складіть корж навпіл.

Смачного!

Приготуйте також омлет з овочами в духовці. У вас вийде яскрава і смачна закуска на сніданок або до святкового столу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ