Today.ua

Як баварська офіціантка: несподіваний образ Тіни Кароль для новорічного шоу

Тіна Кароль показала лаштунки зйомок для новорічного шоу «Квартал 95». В ефектному вбранні з глибоким декольте зірка продемонструвала свої розкішні форми.

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками кадрами з Містечка зимових розваг в Києві біля палацу «Україна».

Успішна виконавиця зняла себе в кафе, сидячи в цікавому комбінезоні з глибоким квадратним вирізом, відразу ж нагадавши громадськості дівчат з пивом з Октоберфесту.

Образ Тіни Кароль завершували золоті прикраси й кашемірова шапочка.

Не побоявшись холоду, артистка вийшла на вулицю, щоб відзняти кадри для майбутнього новорічного концерту студії «Квартал 95». Очевидці були раді бачити зірку на публіці.

«Новорічний концерт. До зустрічі», - підписала публікацію в Інстаграм-сторіз Тіна Кароль.

Незадовго до цього артистка стала володаркою престижної нагороди Culture Music Awards. Тіна Кароль взяла дві статуетки в категоріях: «Альбом року» і «Артистка року».

У Інстаграм зірка поділилася відео, подякувавши всім, хто за неї голосував.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль (@tina_karol)

«Неймовірно, що альтернативне, народне, чесне голосування показує зовсім інші реалії шоу-бізнесу!», - зазначила в публікації Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль знову розбурхала мережу публікацією фото без одягу. Артистка таким чином анонсує вихід «Ювілейного альбому», натякаючи, що її музичний спектакль буде гарячим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ