Вівсянка на сніданок – улюблена страва багатьох українців. Більшість з них обирають кашу із фруктами, горіхами, молоком та йогуртом. Проте можна спробувати ситніший варіант – для тих, хто не любить солодке зранку. Дізнайся, який продукт підвищить енергетичну цінність вівсяних пластівців.
Багато хто скаржиться, що не наїдається порцією вівсянки. Фудблогер Анастасія Солопій представила оригінальний рецепт каші з вершковим маслом, зеленою цибулею та секретним інгредієнтом – яйцем-пашотом.
На три порції знадобляться: склянка вівсяних пластівців, дві склянки води, близько 30 грамів вершкового масла, зелена цибуля, три курячі яйця та столова ложка оцту. Спеції – сіль та перець – додайте за смаком.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Відварюємо вівсяні пластівці у підсоленій воді протягом 3-5 хвилин. Додаємо масло. В іншій каструльці кип'ятимо воду, вливаємо оцет.
Швидко вливаємо в окріп яйця. Варимо їх три хвилини.
Нагадаємо про вдалий рецепт ніжних оксамитових млинців на сніданок. Що потрібно додати в тісто, щоб вони були тонкими, читайте тут.