Today.ua

Як не рідні: Олена Кравець разом із дочкою з'явилася на світському заході

Історія стосунків Олени Кравець зі старшою донькою широко висвітлювалася у ЗМІ після того, як стало відомо, що комедійна актриса запропонувала своїй неповнолітній спадкоємиці з'їхати з їхньої квартири після народження двійнят. Ходять чутки, що між родичками не дуже близькі стосунки, а тому для шанувальників стало справжнім подарунком, коли дві красуні Кравець здійснили рідкісний вихід у світ.

Зірка студії "Квартал 95" та її донька відвідали прем'єру нового проекту "Дикі" – картини, що складається з кількох короткометражок тривалістю 30 хвилин. У стрічці зіграли такі українські зірки, як Дарія Петрожинская, Михайло Кукуюк, Євген Ковірзанов, Ніна Антонова, Олександр Миронов, Арам Арзуманян та інші.

На червоній килимовій доріжці Маша та Олена Кравець з'явилися разом, але трималися досить холодно, навіть не обнявшись і не взявшись за руки. 18-річна дівчина позувала для папараці дуже впевнено, обравши для появи вільні чорні штани, кеди, білу сорочку та об'ємний шкіряний піджак. Зіркова матуся обрала романтичніший образ, зупинившись на довгій сукні в квітковий принт, завершивши образ грубими черевиками і сумочкою в тон взуття.

Нагадаємо, донька Олени Кравець втратила зір: 18-річна Маша показала несподівані кадри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ