Today.ua

Як наречена: Дженніфер Лопес у білосніжній сукні з пір'ям влаштувала вечірку напередодні Різдва

Новорічні канікули – пора вечірок та різноманітних застіль. Зірки величезні любителі влаштовувати галасливі вечірки, готувати смачну їжу та запрошувати друзів. Дженніфер Лопес не стала винятком.

У Мережі з'явилися фотографії із передріздвяної вечірки, яку влаштувала Дженніфер Лопес у своєму розкішному новому будинку у Лос-Анджелесі. Для паті американська виконавиця обрала чудове вбрання, в якому цілком могла б вийти заміж.

Артистка зупинила свій вибір на облягаючій білосніжній сукні без рукавів з пір'яною прикрасою на спідниці та елегантною прикрасою на високому комірі. Волосся артистка прибрала в елегантну зачіску, залишивши чубок та передні пасма обрамляти обличчя. Також зірка нанесла яскравий макіяж, підкресливши очі. На вечірці побували друзі Дженніфер Лопес, включаючи її візажиста. Швидше за все, там був і її коханий, актор Бен Аффлек. За словами інсайдерів, Різдво закохані планували відзначити разом.

"Щасливого кануна Нового року. Джей Ло, ця індичка була вражаючою", - зазначив зірковий візажист Кріс Епплтон.

Свій пост він супроводжував серією фотографій, на одній із яких можна побачити знімок запеченої індички, яку, за його словами, приготувала Дженніфер Лопес. Нагадаємо, Дженніфер Лопес без макіяжу та в піжамі показала свій різдвяний ранок у колі своєї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ