Today.ua

Як схуднути після свят: українські знаменитості поділилися секретами стрункої фігури

Більшість жінок та чоловіків після хлібосольних новорічних свят стикаються із проблемою зайвої ваги. Схуднути після салатів із майонезом та запечених курочок не так і просто. Українські зірки поділилися своїми секретами швидкого приведення фігури у норму.

Скрипалька Асія Ахат після святкових застілля намагається багато рухатися. Вранці артистка влаштовує піші прогулянки на свіжому повітрі, а протягом дня багато часу приділяє активним видам діяльності.

Вправа для плоского живота від Асії Ахат: видихнути все повітря, одночасно втягуючи живіт, затримати дихання, напружити прес і пройти кілька кроків, потім зробити повільний вдих.

Співачка MamaRika перейшла на натуральні продукти та намагається обмежувати себе від чіпсів та газування. Виконавиця захоплюється йогою, повністю відмовилася від алкоголю та куріння. Jerry Heil поділилася незвичайним лайфхаком. У холодильнику співачка прикріпила два свої фото. Одне, дуже гарне, зірка зафіксувала на поличці із зеленню, а друге, гірше, - до полиці зі смаколиками.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала пострунку фігуру в шкіряній спідниці. Співачка розпрощалася із зайвими кілограмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ