Пельмені – одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування.
Мало хто відмовиться від порції гарячих пельменів. Свіжі, гарні та ароматні, які так і тануть у роті… Щоб отримати по-справжньому соковиті пельмені, потрібно врахувати кілька нюансів. Бажано додати у фарш не лише цибулину, а й трохи розмоченого хліба. Так, як і робите це з котлетами. М'якуш слід на кілька хвилин опустити у воду чи молоко, після чого відправити у м'ясорубку.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що важливо додати до каструлі при варінні пельменів.