Today.ua

Як правильно розігріти вчорашнє пюре: три хитрощі від досвідчених господарок

Картопляне пюре найсмачніше відразу після приготування. Однак якщо гарніру приготували дуже багато, він залишається на наступний день. Немає сенсу викидати страву – можна розігріти її, використавши три хитрощі.

Картопляне пюре після зберігання у холодильнику втрачає свої смакові якості. Воно вже не буде таким повітряним та апетитним. Однак можна спробувати реанімувати його за допомогою наступних маніпуляцій.

Добре розімніть пюре

Візьміть товкачку або вилку і добре пам'ятайте пюре. Тільки після цього відправте його на сковорідку. Така обробка поверне відвареній картоплі м'якість та ніжність.

Додати інгредієнти

Картопляне пюре буде смачнішим, якщо додати до нього кілька шматочків вершкового масла або півсклянки гарячого молока. Змішайте інгредієнти до однорідного стану.

Вчасно перекладіть пюре в тарілку

Під час нагрівання пюре має залишатися цільним. Слідкуйте за консистенцією, щоб зняти картоплю з вогню в потрібний момент, не допустивши пригорання. Як тільки страва стає липкою і тягучою – настав час подавати її на стіл.

Раніше ми розкрили секрети виготовлення ідеального картопляного пюре. Потрібно дотримуватися простих правил, щоб отримати надзвичайно смачний обід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ