Today.ua

Як приготувати смачну розчинну каву: рецепт запашного напою

Кава – обов'язкова складова сніданку більшості українців. Необов'язково заварювати її у турці чи спеціальній машині. Навіть розчинна буде смачною і запашною, якщо правильно її приготувати. Скористайтеся порадами досвідчених кулінарів.

Більшість людей обожнює заварну каву. Рецептів такого напою безліч. Проте для його приготування потрібно трохи вільного часу. Якщо його якраз мало, можна обмежитися розчинною. Вона також має стимулюючий ефект і зарядить вас енергією зранку.

Вам знадобиться дві чайні ложечки розчинної кави, 150 мл молока, дві чайні ложки води та цукор за смаком. Змішайте каву з водою та цукром, після чого збийте масу міксером. Ціль – отримати густу піну карамельного кольору.

Потім розігрійте молоко і налийте його у чашку. Зверху додайте отриману піну і швидко перемішайте. Нам потрібно отримати однорідний глибокий смак.

Можна додати трохи збитих вершків, посипати корицею чи тертим шоколадом. Позитивного настрою та чудового початку дня!

Нещодавно психологи розчарували кофеманів. Вони назвали напій шкідливим для організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ