Як зробити гречану кашу неймовірно смачною: слід додати секретний інгредієнт

Автор: Леся Ловіцька

Гречана каша – популярний в нашій країні гарнір. Однак далеко не всі господині готують її по-справжньому розсипчатою, ароматною та смачною. Кулінарні тонкощі – у нашому матеріалі.

Як зробити гречану кашу неймовірно смачною: слід додати секретний інгредієнт - today.ua

У багатьох жінок гречка виходить несмачна і рідка. Ми знаємо секрети приготування крупи, яка не набридає, навіть якщо часто її їсти. Тримайте перевірений кухарями та господинями рецепт.

Професійні експерти радять промити крупу, відкинути її на друшляк, щоб вода стекла. Потім слід висипати гречку на суху сковорідку та просушити. У каструлю наливаємо воду: її має бути вдвічі більше, ніж продукту. Підсолюємо. На склянку гречки знадобиться дві склянки рідини.

У окріп засипаємо крупу і зменшуємо вогонь. Крупа повинна повільно мліти під кришкою.

Популярні зараз

Глава ГУР Буданов зробив заяву про ситуацію на фронті: “Є хороша новина і погана“

Кабмін змінить критерій середньої зарплати для бронювання чоловіків від мобілізації

Пенсії будуть мізерними: українців закликали відкладати гроші та працювати до глибокої старості

Мольфар попередив про небезпеку для двох українських міст: “Слід бути готовими до евакуації“

Як зробити гречану кашу неймовірно смачною: слід додати секретний інгредієнт Чекаємо 5-7 хвилин у каструлю і додаємо шматочок вершкового масла. А тепер – секретний інгредієнт! Засипаємо одну столову ложку куркуми, швидко перемішуємо і залишаємо ще хвилин на п'ять.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Вимикаємо вогонь, обмотуємо ємність із крупою рушником – страва дійде до готовності за допомогою пари всередині. Спробуйте! Гарний колір та відмінний смак гарантовані!

Нагадаємо, після вторгнення Росії в Україну ціни на продукти підвищилися. Дізнайся, наскільки подорожчали гречка, хліб та олія.