Today.ua

“Як сестрички“: фото Лідії Таран з дочкою в купальниках активно обговорюють в Мережі

Лідія Таран похвалилася барвистими літніми фото з відпустки в Греції, в яку вона вирушила разом зі своєю дочкою. 5 жовтня Василині виповнилося 14 років, і зіркова матуся вирішила звозити своє чадо відпочити.

В особистому акаунті в Інстаграм українська телеведуча поділилася з шанувальниками, як відсвяткувала день народження своєї доньки, яка виросла точної її копією. А після святкування полетіла з нею в теплі краї. Місцем свого призначення мама і дочка вибрали грецький острів Крит.

"У будь-якій незрозуміло ситуації пакуй (клей - закреслено) ласти - дуй до моря !!! Вітамін М + С найкраще, що може трапитися. ПС. Так, ми не! втягуємо животи на цьому фото, тому що, як каже Вася - ми тут чілім і на релаксі", - жартівливо підписала публікацію Лідія Таран.

Пост ведуча каналу 1+1 супроводила двома фото, зробленими у Середземному морі. У кадрі телезірка зображена в роздільному купальнику кольору хакі, з окулярами для підводного плавання на голові і з ластами в руках. А поруч з нею позує її дочка в блакитному бікіні.

View this post on Instagram

Публікація від Лідія Таран телеведуча (@lidiyataran)

"Гарного вам відпочинку", "Класні дівчата, а головне щасливі", "Як сестрички", "Вітаміни М+С пішли вам на користь", "Дві гарні дівчини", "Ви класні", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, свій 44-й день народження Лідія Таран відзначила, підкоривши Монблан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ