Today.ua

Як замаскувати мішки під очима: поради зіркового візажиста

Жінки намагаються всіляко доглядати за зовнішністю, але безсонні ночі, стреси, генетика і шкідливі звички відбиваються на обличчі. Мішки під очима – серйозний косметичний дефект, який можна маскувати доступними способами.

Відомий український візажист Тетяна Бойко має досвід роботи із знаменитостями. Вона розповіла, як візуально усунути недоліки під очима. Стиліст порадила використовувати світлий коректор із мінімальною кількістю жиру та світлу пудру.

Зверніть увагу, що засоби повинні бути на 2-3 тони світлішими за саму шкіру. Б'юті-блогер вказала, що при невеликих дефектах краще працювати пудрою, яку треба нанести у поглиблення під очима.

Якщо проблема серйозніша, треба комбінувати засоби. Спершу слід використовувати коректор, а потім закріпити результат пудрою. Засновник онлайн-школи макіяжу пояснила, що важливо не допускати помилок і не ущільнювати шкіру засобами, що тонують, у рухомих зонах ока.

Також не потрібно використовувати косметику з перламутровими частинками в області заломлення площин. Хайлайтери візуально тільки акцентують увагу на недоліках, тому що чудово підкреслюють рельєфи.

Бойко рекомендувала жінкам не пити багато води на ніч. Вона також нагадала, що краще уникати сильного жорсткого верхнього освітлення, яке підкреслить мішки під очима.

Нагадаємо, які два секретні інгредієнти стилісти порадили додати до магазинного шампуню. З їх допомогою волосся стане густішим і блискучим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ