Today.ua

Як зняти гель-лак без шкоди для нігтів, якщо немає можливості відвідати манікюрний салон

Манікюр з використанням гель-лаків став неймовірно популярним останніми роками. Покриття довго не втрачає глянсового блиску і добре тримається, але вимагає регулярної корекції. Якщо можливості відвідати манікюрний салон немає, зняти гель-лак можна без шкоди для нігтів в домашніх умовах.

Фреза зі знімними насадками

Якщо у вас є спеціальний пристрій для апаратного манікюру, зняти гелеве покриття ви можете максимально швидко і безпечно. Акуратно проводьте жорсткою насадкою вздовж нігтя у напрямку від основи до кінчика, не натискаючи на нігтьову пластину. Залишки покриття зніміть більш м'якою насадкою.

Ремувер або ацетон та фольга

Цей спосіб відмінно підходить для зняття манікюру геля в домашніх умовах, але важливо пам'ятати, що ацетон пересушує нігті, тому часто вдаватися до цього методу не можна. Ремувер діє на нігтьові пластини набагато м'якше.

Пилочкою спиляйте верхній шар покриття, змастіть шкіру навколо нігтів захисним кремом. Просочіть ватяні диски ацетоном і накладіть на кожен нігтик, закріпіть шматочком фольги. Через 15 хвилин апельсиновою паличкою зніміть залишки гель-лаку.

Дізнайтеся також, як доглядати за волоссям під час війни, щоб воно довго залишалося чистим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ