Today.ua

Як стильно носити джинси навесні, щоб було тепло та красиво

На вулиці ще досить прохолодно, але вже так хочеться одягнути улюблені джинси та вирушити в дорогу. Стилісти розповіли, як найкрасивіше носити денім навесні, щоб було тепло та красиво.

Як стильно носити джинси навесні, щоб було тепло та красиво?

З піджаком

Хороший вовняний жакет цілком може замінити куртку в образі з джинсами. Його можна вводити у образи як класичні, і кежуальні. Одягати в парі з каблуками, ботильйонами чи кедами.

Тотал денім

Джинси з джинсовою курткою чи сорочкою в образі тотал денім – тренд 2023 року. Не тільки виглядає круто, але й досить тепло.

З водолазкою чи лонгслівом

Якщо на вулиці досить тепло, але не жарко, джинси можна надіти з трендовим лонгслівом з вирізами або подовженими рукавами і вирізом для великого пальця, або теплою водолазкою.

З пальто

З джинсами стилісти не радять одягати коротке пальто. Щоб візуально подовжити зріст, краще обирати міді чи максі довжину.

Зі шкірою або шкірозамінником

Шкіряні куртки, вінтажні шкірянки та косухи, бомбери зі шкіри або шкірозамінника - відмінна покупка на весну, яка точно зробить образ більш актуальним. І цей тренд не на один рік.

З об'ємним светром

Раніше дівчата дуже любили носити об'ємні светри з джинсами-скінні, зараз це антитренд. У 2023 році оверсайз светри краще одягати з прямими джинсами, або слім-фіт, а також трендовими широкими імоделями-кльош.

Багатошаровість

Створення багатошаровості допоможе не тільки зробити образ стильнішим, а й утеплитися. Під піджак, шкірянку або джинсову куртку можна надіти два шари. Перший: футболка, майка чи лонгслів. Другий: сорочка чи кардиган.

Нагадаємо, стилісти показали, наймодніші моделі джинсів на весну 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ