Today.ua

MamaRika в бікіні похвалилася струнким тілом через півтора місяці після пологів

MamaRika 3 серпня вперше стала мамою. Вагітність була важкою, і в підсумку зірці було вирішено зробити кесарів розтин. Тільки недавно зірка могла повноцінно повернутися до тренувань, проте вже зараз вона виглядає просто приголомшливо.

32-річна Анастасія Кочетова, вона ж MamaRika, похвалилася перед шанувальниками своєю розкішною фігурою. В особистому акаунті в Інстаграм ведуча опублікувала нове фото, зняте в Одесі. У кадрі артистка з'явилася в чорному бікіні, зізнавшись, що влізла в свій найменший купальник. Образ вона завершила трендовими сонцезахисними окулярами, а волосся прибрала в високу зачіску.

"Рівно 1,5 місяці після пологів. Нарешті лікарі дали добро залізти в басік (все ж таки після операції), і я усвідомила, що таки влізла у свій найменший купальник", - зазначила артистка.

За її словами, кожен день вона проводить різні процедури сама, без масажистів і фахівців, і результат дійсно на обличчя. Також їй дозволили нещодавно повернутися в спорт.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MamaRika (@mamarika_official)

"Звичайно, ще є багато над чим працювати, і моє тіло ще не прийшло в мою ідеальну форму. По-чєсноку, кілька зайвих кг ще гуляють, а точніше цілих 4. Але на даний момент я собою задоволена, далі- більше", - зазначила MamaRika

Нагадаємо, "Холостячку" Ксенію Мішину запідозрили у вагітності: "Животик себе проявляє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ