Today.ua

Як у піжамі: 52-річна Дженніфер Лопес у шовковому вбранні показала наймодніший костюм літа 2022

Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес повною мірою насолоджується своїм життям. До неї повернувся чоловік, за якого вона мало не вийшла заміж 18 років тому, з нею поруч улюблені діти та чудові стосунки з їхнім батьком. Зараз артистка виглядає щасливішою, ніж раніше.

Артистка проводить весь вільний час із Беном Аффлеком та дітьми. Вона приходить на знімальний майданчик, щоб побачити коханого, вони разом тренуються, ходять на побачення, зі спадкоємцями у торгові центри та парки атракціонів, та роблять ремонт у їхньому новому будинку за 60 мільйонів доларів. І, звичайно ж, мандрують.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 52-річна Дженніфер Лопес опублікувала фото з аеропорту, коли вона прямувала до свого приватного літака.

"Подорожі", - коротко та ясно підписала публікацію Дженніфер Лопес.

У кадрі зірка з'явилася у білому шовковому костюмі у білизняному стилі із зображенням колібрі: довгих широких штанях та сорочці з розстебнутими нижніми ґудзиками. Свій образ Джей Ло завершила білими туфлями-стрипами, маленькою червоною сумочкою, улюбленими сережками-кільцями та масивними сонцезахисними окулярами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Поки що невідомо, куди вирушає зірка, але, можливо, до передвесільної подорожі з коханим.

Нагадаємо, 14-річна донька Дженніфер Лопес розкрила свою ідентичність – не хлопчик і не дівчинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ