Напевно у кожної господині бувало, що збираєшся приготувати щось смачне і виявляєш, що вся морквина, що залишилася, підвела - не зіпсувалася, а просто стала м'якою. Такий овоч не те що натерти, його почистити проблематично. Однак є секретний спосіб, як повернути продукту свіжий вигляд.
Як повернути млявій моркві свіжий вигляд?
Щоб заощадити час і не бігти в магазин, можна скористатися способом, який використовують досвідчені кулінари.
Для того, щоб морква набула свого початкового вигляду і знову стала свіжою досить взяти миску з водою, додати в неї трохи цукру і опустити в неї зів'ялий овоч. Миску прибираємо в холодильник приблизно на годину. Або накриваємо кришкою, та заливаємо на пару днів.
Нагадаємо, ми розкрили три секретні інгредієнти, які потрібно додати у фарш, щоб курячі котлети вийшли з ніжною начинкою.