Які дріжджі краще використовувати для випікання пасок на Великдень

Автор: Шевченко Лилия

Випекти домашні паски на Великдень зовсім не складно. Рецепт можна знайти у будь-якій кухонній книзі або в Інтернеті. Дуже важливо класти в тісто тільки свіжі продукти та дріжджі, які зроблять випічку повітряною та смачною.

Які дріжджі краще використовувати для випікання пасок на Великдень - today.ua

У магазинах можна зустріти три види дріжджів. Для приготування здобної випічки, включаючи паски на Великдень, найкраще підходять живі (пресовані) дріжджі. Вони продаються в невеликих брикетах і мають нетривалий термін придатності.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Найсмачніші паски виходять із тіста, до якого додані домашні дріжджі. Йдеться про спеціальну закваску – найбільш вдалий варіант для замісу паски. Закваска готується з борошна та води приблизно тиждень і вимагає уваги та часу, але випічка з її використанням вас точно порадує. Частину закваски можна зберігати в холодильнику та використовувати не тільки для випікання паски, але й хліба, булочок, пирогів. Які дріжджі краще використовувати для випікання пасок на Великдень Якщо часу мало, а спекти домашні пасхальні паски дуже хочеться, то можна використовувати сухі швидкодіючі дріжджі. Майте на увазі, що такі дріжджі можуть не впоратися із занадто солодким і жирним тестом, тому вибирайте легші та дієтичні варіанти рецептів.

Пропонуємо вам спекти паски на Великдень на кефірі. Найпростіший, найшвидший і вдалий рецепт традиційної святкової випічки.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Головне