Today.ua

“Який гарний хлопчик“: Катя Осадча показала нові фото з 4-річним сином Іваном

Катя Осадча та Юрій Горбунов із синами продовжують свою зимову відпустку, насолоджуючись теплою погодою у Таїланді. Закохані активно проводять час із маленькими дітьми, які не дають їм нудьгувати.

В особистому обліковому записі в Інстаграм незмінна ведуча програми "Світське життя" опублікувала серію фотографій. У кадрі Катя Осадча постала у роздільному блакитному купальнику в Андаманському морі Індійського океану разом зі своїм середнім сином. 4-річний Іван одягнений у плавальний костюм та повітряні нарукавники.

"Якщо ви вважаєте пляжний відпочинок лінивим, то ви просто не відпочивали з дитиною чотирьох років. Зайві кілограми не загрожують", - зазначила жартома Катя Осадча.

Мама та син чудово проводять час, катаючись на дошці. Як зауважила успішна українська ведуча, така активність точно не дозволить їй набрати вагу у відпустці, попри те, що вона дозволяє собі різні смаколики.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"Катя, у вас, як завжди, дуже красиві прикраси", "Вдома на дивані теж зайві кг не загрожують, коли їх 7", "Краса", "Мені здається, що буде ще й мінус на терезах", "Який гарний хлопчик ", - захоплюються фанати.

Нагадаємо, Катя Осадча в бікіні і без макіяжу показала, як відпочиває із сім'єю у Таїланді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ