Багатьом людям у всьому світі складно уявити ранок без традиційної філіжанки ароматної кави. Вона додає енергії та бадьорить. Напій може зазвучати по-новому, якщо додати до нього секретний інгредієнт.
Кухарі представили рецепт м'ятної кави. Щоб його приготувати, знадобиться 15 г чорної меленої кави, цукор за смаком і кілька листочків свіжої м'яти.
Кулінарні експерти порадили зварити каву у турці. Потім потрібно добре промити листя м'яти і порвати його на маленькі шматочки. Укладіть м'яту на дно термоса і помніть, щоб м'ята дала сік. Залийте гарячий напій, додайте цукор за смаком і закрийте кришкою.
Каву потрібно залишити на кілька хвилин, щоб вона настоялась. Потім налийте напій у чашку і насолодіться чудовим смаком з новим акцентом.
Значна частина українців під час війни з Росією зловживає кавою, випиваючи багато чашок. Лікарі попередили про небезпеку такої поведінки. Психологи розповіли, чому напій негативно впливає на організм та як цього уникнути.