Today.ua

Камалія показала рідкісне фото з батьком і зворушливо привітала його з днем народження

Камалія поділилася з шанувальниками рідкісними сімейними кадрами. Відома українська виконавиця зворушливо привітала батька з днем народження.

В особистому акаунті в Інстаграм зірка опублікувала серію фотографій. На сучасному знімку Камалія позує в гарній червоній сукні на тонких бретелях, що підкреслює її фігуру. Образ вона завершила дорогоцінними прикрасами, завила волосся в елегантні локони, заколовши їх з одного боку. Поруч з нею зображений її тато, льотчик-штурман, підполковник у відставці Віктор Анатолійович Шмаренков.

"Мій дорогий татусь, наш улюблений дідусь Вітя сьогодні святкує День народження. Папуля, вітаємо тебе! Бажаємо міцного здоров'я, довгих років життя, бути завжди в строю, адже ти - справжній полковник!" - зазначила в публікації Камалія.

Співачка, чиє справжнє ім'я Наталія Захур, також завантажила кілька архівних фотографій, показавши молодих батьків, тата в юності і дитинстві, а також своїх бабусю і дідуся. Шанувальники відзначили, що Камалія дуже схожа на свою бабусю по батьковій лінії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

"Камалія, Ви схожі на свою бабусю", "Ви дуже схожі на свою бабусю, така ж красуня", "З Днем народження Вашого батька, Ви дуже схожі на нього і на його маму", "Тата зі святом! Ви дуже на нього схожі, а мама така красотуля, як лялечка!" - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, пакистанський чоловік-мільярдер влаштував для Камалії розкішне свято на день народження. Співачка показала фото зі свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ