Today.ua

Камалія з новим кольором волосся і чубчиком вразила зміною іміджу

Камалія дуже рідко експериментує над зовнішністю, воліючи носити елегантно уложене волосся в локони. Проте цього разу вона перевершила всі очікування шанувальників.

Відома українська співачка до Нового року має намір порадувати своїх численних шанувальників довгоочікуваним музичним відео. З фанатами артистка поділилася кадрами зі зйомки кліпу, де знялися дві її 8-річні доньки.

Камалія, у якої у повсякденному житті світле волосся кольору пшениці, з'явилася у кадрі з шевелюрою кольору попелястий блонд, та ще й із чубчиком. Такою виконавицю ще не бачив ніхто. І варто зазначити, що виглядати артистка стала на кілька років молодшою.

"У новому кліпі я постала в образі ляльки-робота. Як ви вважаєте, схожа?" – поцікавилася у шанувальників Камалія.

Шанувальники захопилися не лише новинами про вихід нового музичного відео, а й красою співачки.

"Заінтригували, чекаємо", "Схожа на ляльку", "У мене одразу майнуло в думках, манекен! Лялька-робот! Упевнена, дівчатка отримають у подарунок цю ляльку", - пишуть фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Напередодні зйомок Камалія виконала велику роботу над собою. У терміновому порядку над нею чаклували одразу декілька людей: фахівець з манікюру, педикюру та вій. В особистому обліковому записі в Інстаграм зірка показала, як напередодні робила бьюті-процедури для краси та молодості обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ