Today.ua

Камалія стала вчетверте мамою і показала свою маленьку хрещеницю

Камалія розповіла про важливу подію у своєму житті. Відома українська артистка вчетверте стала хрещеною мамою і показала свою першу хрещеницю.

В особистому акаунті в Інстаграм дружина пакистанського мільярдера поділилася з фанатами серією фотографій. У кадрі Камалія постала в білосніжній сукні-максі з прозорою спідницею і довгими рукавами. Її образ завершила шаль в тон наряду. Також співачка зробила акуратний природний макіяж.

Виконавиця розповіла, що вчора був незвичайно радісний і відповідальний для неї день - вона вчетверте стала хрещеною мамою і вперше хрестила дівчинку. Подія пройшла в церкві Святого Миколая на Аскольдовій могилі.

"Я бажаю своїй хрещеній донці щасливого і яскравого життєвого шляху, сильних ангелів хоронителів, покровительства Пресвятої Богородиці Приснодіви Марії, Господнього благословення і захисту! Рости здоровою, сильною, розумною, талановитою, доброю, коханою і шалено красивою, наша крихітка, й потіш нас всіх своїми успіхами! Батькам здоров'я, любові, щастя, радості і многая літа!" - зазначила в публікації Камалія.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Шанувальники прийшли в захват, побачивши милі фото співачки:

"Скільки ніжності в одному фото", "Справжня Фея з казки "Попелюшка" Ви, Камалія", "Камалія, материнство - це ваше", "Сама чарівна хрещена", "Яка ти красива Камалія".

Нагадаємо, Камалія показала свою розкішну яхту, на якій відпочивала влітку з сім'єю в Туреччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ