Today.ua

Камалія у забавному новорічному светрі насмішила святковим вбранням

Камалія дуже любить яскраві образи, і щоразу справляє незабутнє враження на публіку. У Мережі з'явилося фото, на якому найбагатша співачка України постала у смішному новорічному светрі.

Виконавиця практично щодня перебуває на зйомках, оскільки повним ходом триває підготовка до Нового року, та канали готують святкові шоу та вогники. Звісно, вони не можуть пройти без відомої співачки Камалії.

У Мережі один із візажистів, з яким працювала зірка, поділився кумедним фото. У кадрі співачка позує в червоному новорічному светрі з білими візерунками та зображенням сніговика та оленя.

Стиліст залишила волосся Камалії розпущеним, злегка підкрутивши в природні локони. Також візажист нанесла зірці гарний вечірній макіяж, підкресливши брови та очі за допомогою підводки та темного олівця, а губи нафарбувала блідо-рожевою помадою. Напередодні Нового року Камалія зробила своїм шанувальникам подарунок, випустивши новий сингл, який записала зі своїми 8-річними дочками-близнючками Мірабеллою та Арабеллою.

"Ця пісня одразу створює новорічний настрій - світлий, сімейний, а головне святковий. Наприкінці пісні мої доньки теж додали свій приспів", - зазначила виконавиця.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Нагадаємо, Камалія у прозорому комбінезоні з бахромою та блискітками вразила ефектним вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ