Today.ua

Камалія вперше з початку війни показала чоловіка-мільярдера та доньок-близнючок

Українська співачка Камалія зараз зі своєю родиною перебуває у Лондоні. Їй дали притулок діти чоловіка від його першого шлюбу. За словами артистки, їм там мало місця, бо зібралися усі родичі – 16 людей.

З перших днів війни виконавиця веде активну кампанію допомоги своїй країні. Вона давала благодійні концерти і навіть започаткувала власну благодійну організацію для збору гуманітарної допомоги українським біженцям. Чоловік Камалії постійно переказує гроші на закупівлю не лише гуманітарки та медикаментів, а й зброї для України. Відомо, що разом із другом Захур купив два винищувачі.

В особистому акаунті в Інстаграм виконавиця опублікувала перше фото з початку війни зі своїм чоловіком та двома доньками. Світлину, зважаючи на все, зроблено на території України. Щаслива родина позує на дитячому майданчику, який можна було зустріти майже у всіх містах та селах країни.

"У День останнього дзвоника молюся, щоб 1 вересня наші дітки зустріли за партами у мирній незалежній Україні", - зазначила співачка.

Камалія постала у кадрі в чорних джегінсах, подовженій майці, укороченому худі та спортивних кросівках. Її дочки, як завжди, одягнені в однакові вбрання. Одна дівчинка кумедно перекинулася через перила, а друга з ніжністю притулилася до свого тата.

Нагадаємо, в Мережі з'явилося рідкісне фото батька Тіни Кароль: "Вєня схожий на дідуся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ