Today.ua

Камін та море квітів: Оля Полякова похвалилася інтер'єром обідньої зони у своєму заміському будинку

Оля Полякова кілька днів відходила від свого дня народження, який відзначила у столичному ресторані разом зі своїми зірковими друзями. На галасливій вечірці відгуляли Андре Тан, Леся Нікітюк, Маша Єфросініна, Даша Астаф'єва, Соня Плакидюк та інші.

Після насиченого дня, смачної їжі та моря алкоголю Оля Полякова вирушила до свого косметолога на процедури для обличчя.

"Дорогі мої після процедур на обличчя я виглядаю на 16 років", - зазначила у ролику, опублікованому в Інстаграм-сторіз, Оля Полякова.

Також артистка похвалилася кадрами з обідньої зони у своєму розкішному заміському будинку під Києвом. У кадрі вона показала свою 16-річну доньку Машу та менеджера Артемія Чиркова.

"А ось і мої 16-річні друзі. Ми їмо картоплю в мундирах, по-корейськи морквину, і найсмачніші на землі відбивні з моєї домашньої курочки, і ось ще перепелині яйця з моєї фермочки. Ось так. А ззаду купа квітів, тому що у когось був день народження", - зауважила Оля Полякова.

У кадрі можна побачити великий обідній скляний стіл, щонайменше на шість персон, на шафі стоять численні нагороди Олі Полякової, великий плазмовий телевізор. На іншій стіні обладнано невеликий камін, а на підлозі стоять букети квітів, подарованих зірці на день народження. Нагадаємо, Маша Полякова у блискучому червоному костюмі затьмарила зіркову маму на святкуванні її 38-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ