Сирна паска – одна з шести традиційних страв, які готують на Великдень. Приготувати її можна не лише із сиру. Пропонуємо вам спробувати незвичайний рецепт паски з рікоти. Паска викладається шарами, а що найголовніше її не потрібно випікати.
Карамельно-кокосова паска без випічки
Складові:
- 800 г рікоти
- 3-4 ст. л. вареного згущеного молока
- 2-3 ст. л. кокосової стружки
- 2,5 ст. л. кокосової олії
- 2-3 ст. л. цукру (можна менше, можна більше – на смак)
Спосіб приготування:
- 400 грамів рікоти перебиваємо в блендері зі згущеним молоком.
- 400 грамів рікоти перебиваємо з кокосовою стружкою, олією та цукром.
- На вистелену форму марлею викладаємо шарами – шар рікоти зі згущеним молоком, шар рікоти з кокосом. І прибираємо на ніч у холодильник.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, названо шість традиційних страв, які готують на Великдень.