Today.ua

Картопляне пюре без молока: рецепт смачного соусу для заправки улюбленої страви

Картопляне пюре найчастіше господині заправляють теплим молоком, проте помічено, що така страва тішить смаковими якостями тільки поки вона тепла, після остигання її вже не хочеться їсти. Саме тому шеф-кухарі у дорогих ресторанах заправляють пюре з картоплі спеціальним ароматним соусом, який не складно приготувати в домашніх умовах.

Картопляне пюре з апетитним соусом

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Картоплю очистіть, помийте, наріжте великими скибочками і відваріть до готовності в підсоленій воді. Відвар перелийте в окрему ємність. Для соусу з'єднайте в чаші блендера оливкову олію, гірчицю, сік лимонний, часниковий порошок, сіль і збийте до однорідності.

До картоплі додайте вершкове масло, розтовчіть, додаючи відвар, щоб маса вийшла повітряною та ніжною. Тепер додайте в пюре запашний соус і ретельно перемішайте.

Смачного!

Приготуйте також, як приготувати смачне пюре з картоплі у "мундирі". Рецепт для тих, хто не любить чистити картоплю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ