Деруни – недорога та дуже смачна страва. Її непросто готувати, але результат точно того вартий. Ми дізналися, як зробити ваш обід ще більш вдалим.
Кожна господиня має свій рецепт приготування дерунів. У тісто можна додати гриби, м'ясо, рибу та все, чого душа забажає. Однак є інгредієнт, який використовують досвідчені кухарі у ресторанах.
Кулінар Микола Люлько розкрив свої секрети приготування дерунів з приголомшливим смаком. Його надасть сир.
Нам знадобиться кілограм картоплі, 1-2 цибулини, 3-4 зубчики часнику, два яйця, 100 грамів сиру, трохи зеленої цибулі та свіжої петрушки, чайна ложка лимонного соку та три столові ложки борошна. Сіль, перець та коріандр використовуємо за смаком. Натираємо картоплю і цибулю на терці, додаємо лимонний сік і зливаємо зайву рідину, яка утворилася в результаті маніпуляцій. Додаємо спеції, часник та петрушку, яйця та тертий сир. Сюди ж висипаємо борошно і добре перемішуємо.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Подивитися цю публікацію в InstagramРозігріваємо сковороду, наливаємо масло і смажимо деруни до золотистої скоринки. Виберіть соус, щоб полити готову страву. Смакота готова!
Раніше ми розповіли, як приготувати драники по-буковинськи. Дізнайся простий рецепт ситної страви на вечерю.