Today.ua

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як провели рідкісний спільний вихідний

У зоряної сім'ї рідко коли буває, щоб у мами і у тата був вихідний в один день. Але так склалися зірки, і Каті Осадчій з Юрієм Горбуновим пощастило провести день понеділка разом. Закохані показали, що ж вони робили.

Батьки двох маленьких дітей, звичайно ж, посвітили весь свій час дітям. Поки старший син подружжя - 4-річний Іван, знаходився в садочку, успішні українські ведучі вирушили на прогулянку з молодшим сином - півторамісячним Данилом.

Катя Осадча в звичайному житті практично не користується макіяжем, дозволяючи шкірі дихати і демонструючи ідеально рівний тон обличчя і шкіру без вад. Для осінньої прогулянки по закритому елітному району під Києвом незмінна ведуча програми "Світське життя" одягла спортивний костюм, кросівки і картате пальто-сорочку.

"Поки старший в садочку, молодший на прогулянці з татом. Що? Понеділок вихідний у тата і у мами", - зазначила ведуча.

Юрій Горбунов для прогулянки теж вибрав зручний наряд, надівши чорний костюм, кросівки, куртку і яскраву кепку. Забравши старшого сина з садка, закохані продовжили гуляти вже всієї бандою, як зазначив успішний шоумен.

"Красиві такі", "Молодці хлопці", "Гарна сім'я", "Красиві, позитивні", "Юра, Катруся, ми дуже раді за вас за вашу щасливу міцну сім'ю", "Класні", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Катя Осадча без макіяжу показала ніжне фото з молодшим сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ