Today.ua

Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували синам домашній концерт: відео

Катя Осадча та Юрій Горбунов – прекрасні батьки та любляче подружжя, для яких немає нічого важливішого за сім'ю. І якщо комусь може здатися, що на першому місці у зірок робота, це зовсім не так. Вони навчилися розподіляти свій час так, щоб завжди бути поруч із дітьми та радувати їх іграми та забавами.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Катя Осадча опублікувала відеозапис, який зняв її середній син – 4-річний Іван. Разом зі своїм коханим чоловіком незмінна ведуча програми "Світське життя" влаштували домашній концерт та виконали українську народну пісню "Несе Галя воду".

"Прийшла мама з роботи. На вокалі Юрій Горбунов, за камерою Горбунов Іван", - зауважила зіркова матуся Катя Осадча.

У кадрі успішна українська ведуча з'явилася одягнена у гарний чорний костюм із бантом спереду. А Юрій Горбунов постав у кадрі в шортах, футболці та шкарпетках. Шанувальники прийшли в захват, розчулившись тому, наскільки зірки – прекрасна сім'я.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"Яскравий дует", "Супер, молодці, один позитив", "Яка у вас чудова сім'я. Ви такі красиві, щасливі, молоді", "Заради цього варто жити! Коли на тебе чекають, люблять і коли твоя душа співає", "Які ви класні", "Супер, ви дуже гарна пара", "Дружна родина", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав Катю Осадчу без макіяжу і з ластовинням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ