Today.ua

Катя Осадча показала кадри з романтичного побачення на ковзанці

Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили разом вночі на каток. Українські ведучі відвідали зимове містечко в Києві, де з друзями відмінно провели разом час. Зірка програми «Світське життя» показала миле фото з чоловіком.

Українські зірки продовжують відпочивати, відзначаючи Новий рік. Пізно ввечері Катя Осадча та Юрій Горбунов разом з близькими друзями вирушили в святковий розважальний комплекс "Зимова Країна" на ВДНГ.

Ведуча воліла повністю відмовитися від макіяжу для веселої прогулянки. Катерина наділу чорні штани, жовту куртку-пуховик і темно-синю шапку, а її чоловік чорну шапку і синю куртку.

«В дитинстві батьки віддали мене на фігурне катання, до сьогодні шкодую, що ці заняття на довго не затрималися в моєму розкладі, музика і танці стали в пріоритеті», - зазначила зірка «Світського життя».

Катя Осадча зізналася, що за той час, який вона провела на заняттях з фігурного катання, її встигли навчити стояти, їздити та падати. Телеведуча зізналася, що навчитися кататися на ковзанах є одним з її бажань, разом з тим, щоб вивчити французьку мову.

«Зараз виходить покататися чи не раз на рік і те завдяки тому, що нас організовують друзі», - відзначила ведуча.

Нагадаємо, Катя Осадча та Юрій Горбунов вперше показали обличчя свого 3-річного сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ