Today.ua

Катя Осадча показала, як привітали її з народженням третьої дитини

Катя Осадча вчора, 19 серпня, стала багатодітною мамою, народивши третю дитину. У родині успішної української ведучої тепер справжній чоловічий батальйон. Попри те, що фанати були впевнені, що артистка виношує дівчинку, на світ з'явився хлопчик.

В особистому акаунті в Instagram горда матуся трьох хлопців опублікувала фотографії зі своєї лікарняної палати, показавши, які подарунки їй вручили з нагоди народження малюка.

Наприклад, коханий чоловік, подарував розкішний букет квітів, який, як зазначила сама Катя Осадча, вдвічі рази важче, ніж їх новонароджений син. Букети також надіслала Маша Єфросініна: "Марія, спасибі тобі і всій родині. Листівку не покажу, але це такі щемливі слова", а також Андре Тан.

Палату прикрашають численні кулі, наповнені гелієм із зображенням немовляти і у формі місяця.

"Привіт, Юрійович", - свідчить запис на святковому торті, який подарували Каті Осадчій її близькі друзі. Також в подарунок зірка отримала одяг і милу ковдрочку для дитини з іграшкою їжачком.

Не міг стримати емоцій щасливий татко, який особисто перерізав пуповину і став свідком народження на світ нової людини.

"Сьогодні, 19 серпня, о 5:05 ранку в нашій родині сталася щаслива, довгоочікувана подія - у нас народився ще один синочок! Пишаюся тобою, наша матуся!! Люблю тебе!! Ми безмежно щасливі!!"- поділився радістю Юрій Горбунов.

Нагадаємо, напередодні пологів шоумен влаштував пишну вечірку для своєї вагітної дружини. У їхньому заміському будинку зібралися рідні та близькі, а також багато зіркових друзів, включаючи кумів Настю Каменських і Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ