Today.ua

Катя Осадча показала рідкісні архівні фото зі старшим сином у день його 19-річчя

Катя Осадча вперше стала мамою 19 років тому. Тоді їй і самій було всього 19. На честь дня народження свого первістка, сина Іллі, ведуча опублікувала рідкісні архівні фото з хлопчиком і присвятила йому зворушливий пост в соцмережах.

"Іллі сьогодні виповнюється 19. Перший раз святкуємо цей день за тисячі кілометрів одне від одного, але це не заважає зробити цей день святковим. Ілля, ти моя гордість і найбільша в світі любов! Нехай все омріяне втілиться, а все решта скажу ососбисто", - зазначила зіркова матуся.

Цього року Ілля закінчив Київську приватну міжнародну школу і вступив до американського університету. З вересня син Каті Осадчої почав навчання в Мерілендському університеті.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"На першому фото мені 19, а Іллі півроку. Але це не означає, що мене вже час робити бабусею", - зазначила незмінна ведуча програми "Світське життя".

На знімках можна побачити, як дорослішав і змінювався старший син Каті Осадчої, і як він все більше і більше ставав схожим на свою зоряну матусю. Численні шанувальники приєдналися до поздоровлень, бажаючи і мамі, і її прекрасній дитині всього найкращого.

Нагадаємо, Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як провели рідкісний спільний вихідний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ