Today.ua

Катя Осадча показала свій розкішний заміський маєток під Києвом

Катя Осадча показала, як виглядає її розкішний будинок під Києвом. Знаменитість опублікувала відеозапис, зроблений на території її маєтку. Живе зірка в елітному котеджному містечку під назвою «Сонячна долина» по сусідству з кумами - Потапом і Настею Каменських.

Успішна українська ведуча дуже часто ділиться фото і відео зі свого гарного будинку, розташованого в приватному секторі під Києвом - за три кілометри від столиці.

Найчастіше зірка програми «Світське життя» публікує кадри зсередини будинку. А недавно Катя Осадча показала особняк зовні. Зірці захотілося похвалитися, як виглядає її ділянка, засипана снігом. У кадрі можна було побачити двоповерховий будинок з різнобарвної цегли та пластикові вікна під дерево. Періодично Катя Осадча публікує фото, зняті на території, де є басейн і сад з квітами. Також ведуча в теплу пору року любить відпочити в висячому кріслі. У будинку є простора вітальня з каміном і кухня-студія. У селищі закритого типу знаменитість проживає разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та їх маленьким сином Іваном. Будинок родини стоїть по сусідству з особняком Насті Каменських і Олексія Потапенка, їх кумів.

Нагадаємо, Катя Осадча показала вагітний животик в обтягуючому платті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ