Today.ua

Катя Осадча показала зелений декор свого будинку під Києвом

Катя Осадча та Юрій Горбунов придбали будинок в елітному закритому районі у передмісті Києва. Закохані облаштували собі сімейне гніздечко, яким дуже любить займатися відома українська ведуча.

Поки в їх двоповерховому будинку йде ремонт, зірка програми "Світське життя" з чоловіком живе в будиночку для гостей. Періодично артистка ділиться з фанатами фото і відео зі свого розкішного особняка, показуючи затишні куточки, різні дрібнички і предмети інтер'єру.

Залежно від сезону декор в будинку Каті Осадчої змінюється. Вона розставляє по дому сезонні квіти, а також прикрашає місце над каміном в залежності від погоди за вікном. В особистому акаунті в Інстаграм ведуча показала чергову зміну зелених прикрас. На столику на терасі у неї стоїть гарна синя ваза у формі краплі, в якій зберігається липа. У будинку в великих і красивих вазах, включаючи вінтажну із зображенням домашніх тварин і рослин, стоять сухостійні: пшениця і очерет. У залі поруч з фортепіано можна побачити два великих глиняних горщика, в яких розмістилися прекрасні польові квіти. Також на фото Катя Осадча показала розкішну засклену шафу синього кольору. Нагадаємо, Катя Осадча показала, як розслабляється в своєму розкішному заміському будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ