Today.ua

Катя Осадча з'явилася на публіці в сукні за 27 тисяч гривень

Катя Осадча відвідала культурний захід в центрі Києва, похвалившись своїм новим вбранням. Зірка вийшла на публіку в красивій вовняній сукні-пальто від відомого українського бренду, вартість якого становить понад 27 тисяч гривень.

В особистому акаунті в Інстаграм незмінна ведуча шоу «Світське життя» опублікувала нове фото. У кадрі Катя Осадча з'явилася в помаранчевій вовняній сукні на запах з довгими рукавами, комірцем і кишенею на грудях. Образ зірка доповнила білою кофтою і черевиками на шнурівці. З аксесуарів дружина Юрія Горбунова наділа незвичайний обідок і намисто з червоними каменями.

«Однозначно Леся Українка була б клієнткою бренду Lake Studio. Виставка «Леся Українка 150 імен» в Українському домі наступні два тижні відкрита, сходіть, там багато цікавого», - зазначила в публікації Катя Осадча.

Стиль успішної української ведучої оцінили не всі. У той час як одні захоплювалися її нарядом, інші назвали Осадчу колгоспницею і порівняли з Юлією Тимошенко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

«Дуже красиво», «На Тимошенко схожа!», «Катя, ви дуже красива», «Осадча колхоз», «Щастя жінці до лиця», - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Катя Осадча показала дорогий подарунок для сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ