Today.ua

Катя Осадча змінила два вражаючі наряди за один вечір

У Каті Осадчої двоє малолітніх дітей, молодший з яких народився лише три місяці тому. Також чоловік зірки не менш успішний ведучий, який, як і вона, весь час перебуває на зйомках. Але незмінній ведучій програми "Світське життя" вдається вміло поєднувати професійне та особисте життя.

Учора Катя Осадча мала дуже насичений день, на який було призначено відразу дві зйомки. З шанувальниками артистка поділилася фотографіями з гримерки, похвалившись двома своїми яскравими, але зовсім різними образами.

"Один день – дві зйомки", - зазначила у публікації Катя Осадча.

На першому фото в кадрі успішна українська ведуча постала у чорних штанах по фігурі зі стрілками та завищеною лінією талії та гарному асиметричному топі з баскою на одне плече. Стилісти вирівняли волосся красуні-блондинки, поклали їх на косий проділ, а один бік прибрали за вуха, підколовши шпильками. У макіяжі Катя Осадча підкреслила очі та надягла ніжні стримані аксесуари. На другому фото в кадрі ведуча постала в нюдовій напівпрозорій сукні від українського бренду J'amemme, підв'язавши його поясом, зробила складання на животі, а під низ одягла коротку сукню-комбінацію. Образ Катя Осадча завершила нюдовими туфлями-човниками, волосся прибрала назад і одягла обідок.

Нагадаємо, Катя Осадча у вечірній сукні з високим розрізом похвалилася рідкісним фото з чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ