Today.ua

Катя Осадча в купальнику вперше показала свій вагітний животик

Катя Осадча перебуває з родиною в Туреччині, де відзначила травневі свята і продовжує насолоджуватися місцевими красотами. З шанувальниками зірка вперше поділилася фото, показавши у всій красі свій вагітний животик. Ведуча, судячи з усього, знаходиться десь на 5-му місяці вагітності.

Зовсім недавно в ефірі програми "Світське життя" її незмінна ведуча, нарешті, підтвердила, що вона вагітна третьою дитиною. Фанати вже давно підозрювали, що Катя Осадча носить під серцем малюка, проте вона намагалася не афішувати ці новини до останнього.

Коли все стало відомо, приховувати кругленький животик вже не має сенсу, і ведуча з легким серцем ділиться відповідними фото. Перший знімок, на якому повноцінно можна розглянути, наскільки змінилася фігура Осадчої, показав її чоловік Юрій Горбунов в особистому мікроблозі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

У кадрі подружжя постали в обнімку, позуючи у дерева бажань. Катя одягнена в цільний купальник без лямок в квітковий принт, прикривши плечі білою сорочкою. Її образ завершує багатошарове намисто і сонцезахисні окуляри.

"Загадуйте бажання - вони обов'язково збуваються", - підписав публікацію ведучий таких проектів, як "Танці з зірками" і "Голос країни".

Трохи пізніше в Інстаграм-сторіз закохані опублікували знімок, зроблений з висоти пташиного польоту дроном. У кадрі Катя Осадча та Юрій Горбунов зображені, лежачи в дитячому надувному басейні на яхті. Пара, як відомо, виховує 4-річного сина Івана, а у Катерини є ще один син від першого шлюбу. Фанати сподіваються, що в зоряній сім'ї народиться дівчинка.

Нагадаємо, Оля Полякова та Катя Осадча похвалилися купальниками на загальному фото в Туреччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ