Китайські кухарі – майстри готувати смачні, поживні, корисні, але бюджетні страви. У кафе та ресторанах Піднебесної дуже популярна закуска, яка готується на основі цибулі. Рецепт страви простий та швидкий.
Китайська закуска із цибулі
Інгредієнти:
- 3 ріпчасті цибулини
- 1 великий стручок солодкого болгарського перцю
- 3 яйця
- 50 г кукурудзяного крохмалю
- 100 г пшеничного борошна
- 1 ч. л. меленої паприки
- Сіль, чорний перець за смаком
- 1 ст. л. насіння кунжуту
- 3 гілочки базиліка
Спосіб приготування:
Цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на 4 частини і залийте водою. Солодкий перець наріжте тонкою соломкою, перекладіть у глибоку миску. Вимочену у воді цибулю наріжте тонкими пластинками, пересипте в ємність до перцю.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
В окремій тарілці збийте яйця, залийте подрібнені овочі. Приправте сіллю та перцем, додайте паприку, крохмаль, просіяне борошно. Поставте сковороду на плиту, налийте трохи олії. Викладіть та розрівняйте яєчно-овочеву суміш. Посипте кунжутом та дрібно нарізаним базиліком.
Готуйте китайську закуску з цибулі на вогні трохи менше за середній близько десяти хвилин. Потім переверніть пиріг, накрийте знову кришкою, готуйте ще п'ять хвилин.
Смачного!
Приготуйте також корейську моркву зі смаженою цибулею нашвидкуруч. Простий рецепт пряної закуски для всієї родини.