Today.ua

Кличко вийшов на подіум Українського тижня моди в сміливому костюмі - це варто побачити

У показах Українського тижня моди взяв участь брат мера Києва. Володимир Кличко продефілював з іншими моделями в досить епатажному вбранні. Як думаєте, підходить екс-боксеру такий стиль в одязі?

Брати Клички не загубилися в звичайному житті після відходу з великого спорту. Поки старший з братів Віталій Володимирович працює на благо української столиці, Кличко-молодший популяризує модний одяг.

На подіум найближчий родич мера Києва вийшов у трикотажному костюмі бежевого кольору, що складається з обтягуючих штанів з блискучими вставками на колінах і джемпера з біло-червоною вишивкою на рукавах. Поверх костюма Володимир надів коричневу шкіряну куртку з короткими рукавами, довжина яких відкриває погляду оточуючих вишиті вставки на костюмі. Завершальними елементами модного образу колишнього боксер стали чорна кепка і черевики того ж кольору. Варто зазначити, що Володимир Кличко вийшов на подіум Українського тижня моди в рамках показу, присвяченого працівникам муніципальних служб. Хто знає, може співробітники українських муніципальних служб дуже скоро з легкої руки Володимира Кличка будуть красуватися на роботі саме в таких екстравагантних і брутальних нарядах.

Нагадаємо, раніше киян епатувала кандидат на пост мера Києва від партії «Слуга народу» Ірина Верещук, яка літала над мостом Кличко, як Мері Поппінс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ