Полуниця та банан – фрукти, які ідеально поєднуються між собою. Морозиво з ними – одне з найулюбленіших і найпопулярніших у магазинах. Не завжди є можливість та бажання купувати десерт. Та полунично-бананове морозиво легко приготувати вдома – лише за 10 хвилин.
Порадуйте себе чи дитину освіжаючими ласощами, які точно покращать ваш настрій і самопочуття в спекотний день. Вам знадобляться:
- 200 г полуниці;
- 4 банани;
- 250 г 33-відсоткових вершків;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- 2 ст. л. цукрової пудри;
- ваніль.
Візьміть глибоку миску і відправте туди добре промиту полуницю. Очистіть банани та поріжте на шматочки. Збийте їх разом з ягодами у блендері.
Тепер потрібно в окремій ємності збити вершки разом із цукровою пудрою та ваніллю. Має вийти густа маса, яку потрібно відправити до фруктів. Збийте ще раз на великій швидкості.
Поставте полунично-бананове морозиво в морозильну камеру на чотири години. Готово! Подавайте морозиво у вигляді кульок. Його можна прикрасити листочками м'яти, шматочками банана та розрізаними навпіл ягодами полуниці. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати полуничне морозиво із трьох інгредієнтів за 20 хвилин.