Today.ua

Полунично-бананове морозиво за 10 хвилин: рецепт дивовижного десерту

Полуниця та банан – фрукти, які ідеально поєднуються між собою. Морозиво з ними – одне з найулюбленіших і найпопулярніших у магазинах. Не завжди є можливість та бажання купувати десерт. Та полунично-бананове морозиво легко приготувати вдома – лише за 10 хвилин.

Порадуйте себе чи дитину освіжаючими ласощами, які точно покращать ваш настрій і самопочуття в спекотний день. Вам знадобляться:

Візьміть глибоку миску і відправте туди добре промиту полуницю. Очистіть банани та поріжте на шматочки. Збийте їх разом з ягодами у блендері.

Тепер потрібно в окремій ємності збити вершки разом із цукровою пудрою та ваніллю. Має вийти густа маса, яку потрібно відправити до фруктів. Збийте ще раз на великій швидкості.

Перелийте суміш у пластиковий контейнер або одноразові стаканчики. У другому варіанті потрібно в кожен поставити по дерев'яній паличці, щоб потім було зручно їсти десерт. Весь процес займає трохи більше десяти хвилин.

Поставте полунично-бананове морозиво в морозильну камеру на чотири години. Готово! Подавайте морозиво у вигляді кульок. Його можна прикрасити листочками м'яти, шматочками банана та розрізаними навпіл ягодами полуниці. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати полуничне морозиво із трьох інгредієнтів за 20 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ