Today.ua

Коли та як закінчиться війна в Україні: прогноз екстрасенса

Таролог та екстрасенс Марія Тиха спрогнозувала, коли та як закінчиться війна в Україні. Вона вважає, що бойові дії не завершаться 2023 року, проте перемога буде на нашому боці.

Езотерик розповіла, що чекає на Україну в найближчому майбутньому. Вона заявила, що у квітні відбудеться масштабний обмін полоненими. Очікуються обстріли та потрапляння до житлових будинків. Тиха вказала на випадання карти "П'ятірка мечів". Наша країна отримає новий пакет допомоги від міжнародних партнерів та розпочне контрнаступ.

За словами Марії, окупанти чекають, що українські бійці підуть з одного боку, але атаки розпочнуться з іншого. Загалом будуть чотири основні напрями, якими виганятимуть рашистів. Більшість загарбників опиняться у полоні.

Тиха назвала найнебезпечніші дати квітня – 12-13-ті числа, а також 16-те, 18-те, 19-те, 23-тє, 25-те і 27-ме. Можливі обстріли біля церков через виселення УПЦ МП. Росія продовжить обстрілювати Краматорськ, Дніпро, Нікополь, Запоріжжя, Одесу, Полтаву, Харків, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Хмельницький та Мелітополь.

Коли та як закінчиться війна в Україні

Екстрасенс зізналася, що не поділяє думки колег про те, що війна закінчиться у 2023 році. Вона заявила, що карта "Шістка жезлів" передбачила перемогу українців наступного 2024 року.

Що стосується РФ, то найнебезпечніші дні для країни - 13, 14, 18, 21, 24 та 28 квітня. Агресора чекає розпад. Марія Тиха охарактеризувала карту "Двійка пентаклів" – деякі території та міста відділятимуться від держави. При цьому не йдеться про окупацію – там пройдуть вибори, і місцеві жителі проголосують за незалежність.

Нагадаємо, що астролог Влад Росс назвав квітень переломним місяців у російсько-українській війні. Він заявив, що невдовзі на Москву полетять перші сотні дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ