Today.ua

Кінець війни в Україні: астролог спрогнозувала, коли Росія зазнає нищівної поразки

Українці з нетерпінням чекають на завершення бойових дій та виведення окупаційних військ з рідної країни. Проте війна продовжується вже понад 100 днів. Астролог Валентина Віттрок спрогнозувала, коли Росія зазнає нищівної поразки.

Езотерик проаналізувала інформацію щодо зірок та планет. Валентина Віттрок повідомила, що у серпні поточного року Марс на вісім місяців увійде в знак Близнюків. На думку фахівця, це свідчить про зменшення активної фази війни та дає надію на її завершення.

Віттрок вважає, що інтенсивні військові дії вщухнуть. Вона спрогнозувала поновлення переговорів з противником.

"Цілком можливо, що в цей час розпочнуться плідні переговори між ворогуючими сторонами, які закінчаться укладанням мирного договору – найімовірніше, це відбудеться напередодні Дня Незалежності", - пояснила Валентина.

Експерт наголосила, що угода про мир, швидше за все, буде тимчасовою та проміжною. Проте вогонь припиниться, а це найголовніше. За словами Віттрока, локальні зіткнення продовжаться. Астролог впевнена, що складний період в Україні триватиме близько двох років.

Раніше астролог Наталія Нестеренко спрогнозувала вирішальну битву України з Росією. Вона розповіла, коли нам чекатиме перемогу над країною-агресором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ