Today.ua

Копія тата: Середній син Бекхема захоплює зовнішньою схожістю зі знаменитим батьком

Середній син Вікторії та Девіда Бекхема вперше прикрасив обкладинку журналу. 18-річний Ромео вразив своєю схожістю зі знаменитим батьком в тому ж віці. Хлопець точно розіб'є не одне жіноче серце.

Ромео Бекхем - середній син зіркового подружжя Девіда та Вікторії Бекхем. Хлопчик активно будує модельну кар'єру, і вперше прикрасив обкладинку видання L'Uomo Vogue. Шанувальники прийшли в захват, побачивши фотознімки хлопця. 18-річний красень виріс точною копією свого успішного батька - англійського футболіста Девіда Бекхема.

«Ромео Бекхем на обкладинці нового випуску L'Uomo - його перша обкладинка!» - говорить запис під публікацією.

Зоряні батьки висловили своє захоплення в соціальних мережах, зазначивши, що дуже пишаються сином. Шанувальники нестямі від щастя, побачивши нові фотографії хлопчика. Ромео дуже схожий на своїх батьків і взяв тільки краще від кожного з них. Фанати не можуть прийти до єдиної думки, на кого ж все-таки більше схожий хлопець - на маму чи тата.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від L'Uomo Vogue (@luomovogue)

«Прекрасне комбо вас, Вікторія, і Девіда», «Так схожий на Вікторію», «Вау, він - ти і Девід! Такий гарний», «Не можу вирішити, на кого він схожий більше, на маму чи тата», «Оу, він білява Вікторія», «Абсолютно прекрасний, як і його мама», - пишуть фанати.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Нагадаємо, Вікторії Бекхем зробили промивання печінки після отруєння ртуттю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ