Котлети з грибів нашвидкуруч: рецепт найсмачнішої осінньої закуски

Автор: Шевченко Лилия

Грибні котлети можна готувати з будь-яких грибів - лісових, вирощених в неволі і навіть із заморожених. У будь-якому випадку, при мінімальних витратах і в лічені хвилини вийдуть соковиті, ароматні і дуже смачні котлети.

Котлети з грибів нашвидкуруч: рецепт найсмачнішої осінньої закуски - today.ua

Котлети з грибів

Інгредієнти:

  • 1 кг грибів
  • 300 мл молока
  • 200 г черствого білого хліба
  • 200 г вершкового масла
  • 5 яєць
  • 350 г смальцю або соняшникової олії
  • 150 г панірувальних сухарів
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Гриби поріжте як можна дрібніше. Розтопіть на сковороді вершкове масло, всипте подрібнені гриби, смажте на мінімальному вогні до готовності. Остудіть. Котлети з грибів нашвидкуруч: рецепт найсмачнішої осінньої закуски Тим часом, хлібний м'якуш розламайте на шматочки, залийте молоком на 10-15 хвилин. Потім відіжміть хліб і змішайте з грибами, яйцями, сіллю і перцем.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Збийте грибну масу блендером до однорідності. Сформуйте невеликі круглі котлети, обваляйте в сухарях і обсмажте до рум'яної скоринки на смальці. Подавайте грибні котлети в гарячому або в холодному вигляді до картопляного пюре, рагу або каш.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також смажені кабачки з грибами під вершковим соусом. Рецепт смачного осіннього вечері за 15 хвилин.