Грибні котлети можна готувати з будь-яких грибів - лісових, вирощених в неволі і навіть із заморожених. У будь-якому випадку, при мінімальних витратах і в лічені хвилини вийдуть соковиті, ароматні і дуже смачні котлети.
Котлети з грибів
Інгредієнти:
- 1 кг грибів
- 300 мл молока
- 200 г черствого білого хліба
- 200 г вершкового масла
- 5 яєць
- 350 г смальцю або соняшникової олії
- 150 г панірувальних сухарів
- сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
Гриби поріжте як можна дрібніше. Розтопіть на сковороді вершкове масло, всипте подрібнені гриби, смажте на мінімальному вогні до готовності. Остудіть.
Збийте грибну масу блендером до однорідності. Сформуйте невеликі круглі котлети, обваляйте в сухарях і обсмажте до рум'яної скоринки на смальці. Подавайте грибні котлети в гарячому або в холодному вигляді до картопляного пюре, рагу або каш.
Смачного!
Приготуйте також смажені кабачки з грибами під вершковим соусом. Рецепт смачного осіннього вечері за 15 хвилин.